Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Yves Tumor volgend jaar voor het eerst naar Dour!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Een nieuwe dag en alweer een nieuwe aankondiging voor Dour. Met A$AP Rocky en Floating Points maakte de organisatie van Dour de afgelopen dagen al twee publiekstrekkers bekend, maar nu is er dus de bevestiging van Yves Tumor. Deze zomer stond Yves Tumor en band nog op Pukkelpop en zorgden ze voor een van de absurdste festivaloptredens van de zomer. De Amerikaan woont nu in Turijn en bracht vorig jaar zijn derde album Safe in the Hands of Love. Volgens verschillende bronnen zal Yves Tumor volgend jaar met een nieuw album komen, waardoor we des te meer uitkijken naar zijn passage op vrijdag 17 juli.

Het Waalse festival bij uitstek zal volgend jaar van woensdag 15 juli tot zondag 19 juli doorgaan. De ticketverkoop start deze vrijdag om 10u. Voor meer info kan je terecht op de site van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Woensdag 15 juli 2020: /

Donderdag 16 juli 2020: /

Vrijdag 17 juli 2020: Yves Tumor

Zaterdag 18 juli 2020: A$AP Rocky

Zondag 19 juli 2020: Floating Points

3 december 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief