Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Khruangbin & Leon Bridges – “Texas Sun”

Dat de combinatie Leon Bridges en Khruangbin voor magie kan zorgen, stond in de sterren geschreven. De zanger was afgelopen zomer al op enkele festivals te zien, waarbij hij zang verzorgde bij de band. Het instrumentaal drietal besloot dan maar om met de soulzanger een ep op te gaan nemen en die krijgt de titel Texas Sun. Op 7 februari komt die ep uit. Vandaag delen ze daaruit een eerste single en die klinkt niet minder dan groovy en zwoel.

Waar het hier tegenwoordig ijskoud is, zorgt Khruangbin voor het nodige tegengewicht met hun herkenbare psychedelica, die op een heel gezellige manier wordt gebracht. De soulvolle stem van Bridges blijkt zich perfect in dat geheel te kunnen mengen, en nergens lijkt het alsof dit een collab is van twee verschillende artiesten. Heerlijke americana waarop je niet anders kan dan viben en een stem waarop je niet anders kan dan verliefd worden; gewoonweg heel chill. De cohesie tussen de muziek en de zang is uitzonderlijk, en maakt ons als snel warm voor meer.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 december 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Khruangbin & Leon Bridges – “Texas Sun””

  1. lex schreef:

    De muziek klinkt wel aardig, ,maar de zang is ronduit depressief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief