Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Coach Party – “Oh Lola”

Het Verenigd Koninkrijk is het muziekparadijs bij uitstek. Dagelijks komen er tientallen bands bij, maar de beste muziek eruit halen, is bijna onmogelijk. Gelukkig helpt BBC Radio 1 ons daar een handje bij, want met Coach Party hebben ze deze week de hoofdvogel afgeschoten. De Zuid-Britten maken de hardere indie en gaan op hun eerste single “Oh Lola” verschroeiend hard rechtdoor. De toekomst ziet er alvast rooskleurig uit, want de band tekende bij Chess Club Records, waar onder andere Jungle en Wolf Alice al het mooie weer maken. Wij verwachten in elk geval grootse dingen van Coach Party.

‘Het maakt niet uit hoe slecht het gaat, Oh Lola zal er altijd zijn om plezier in je leven te brengen’. Dat is waar het nummer volgens de band zelf over gaat. En of we de Britten daarin gelijk geven. “Oh Lola” duurt nog geen twee minuten, dus van een dood moment is er geen sprake. Vanaf de eerste seconde klinkt het nummer zowel vrolijk als dreigend, maar in het refrein barst de bom volledig. De gitaren vliegen ons om de oren en het stemeffect maakt het nummer helemaal compleet. De laatste twintig seconden neemt de band even gas terug, maar dat mag wel nadat ze ons zo hard van onze sokken bliezen. Als dit nog maar het eerste wapenfeit van Coach Party, zijn wij alvast extreem benieuwd naar wat de toekomst ons zal brengen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1301 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Coach Party @ Kavka Oudaan: Comfortabele energie

Met slechts drie ep’s op de teller, kan je stellen dat Coach Party een tamelijk nieuwe band is. De groep uit Isle…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party - "Nothing Is Real"

Fans van Coach Party hebben niet te klagen, want er zit alweer een nieuw project van de Britse rockers aan te komen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party - "Weird Me Out"

Er lijkt geen rem te staan op Coach Party, want hoewel het viertal slechts een dikke twee jaar bestaat, ligt ep nummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.