banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Coach Party – “Oh Lola”

Het Verenigd Koninkrijk is het muziekparadijs bij uitstek. Dagelijks komen er tientallen bands bij, maar de beste muziek eruit halen, is bijna onmogelijk. Gelukkig helpt BBC Radio 1 ons daar een handje bij, want met Coach Party hebben ze deze week de hoofdvogel afgeschoten. De Zuid-Britten maken de hardere indie en gaan op hun eerste single “Oh Lola” verschroeiend hard rechtdoor. De toekomst ziet er alvast rooskleurig uit, want de band tekende bij Chess Club Records, waar onder andere Jungle en Wolf Alice al het mooie weer maken. Wij verwachten in elk geval grootse dingen van Coach Party.

‘Het maakt niet uit hoe slecht het gaat, Oh Lola zal er altijd zijn om plezier in je leven te brengen’. Dat is waar het nummer volgens de band zelf over gaat. En of we de Britten daarin gelijk geven. “Oh Lola” duurt nog geen twee minuten, dus van een dood moment is er geen sprake. Vanaf de eerste seconde klinkt het nummer zowel vrolijk als dreigend, maar in het refrein barst de bom volledig. De gitaren vliegen ons om de oren en het stemeffect maakt het nummer helemaal compleet. De laatste twintig seconden neemt de band even gas terug, maar dat mag wel nadat ze ons zo hard van onze sokken bliezen. Als dit nog maar het eerste wapenfeit van Coach Party, zijn wij alvast extreem benieuwd naar wat de toekomst ons zal brengen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1051 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party - "FLAG (Feel Like a Girl)"

Er zijn genoeg levende bewijzen die aantonen dat het niet simpel is om door te breken als band in het Verenigd Koninkrijk,…
AlbumsRecensies

Coach Party - After Party (★★★★): Euforische energie-explosies vol zelfmedelijden en vastberadenheid

Het is ondertussen dik anderhalf jaar geleden dat we kennismaakten met Coach Party; een viertal, bestaande uit twee vrouwen en twee mannen,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Coach Party - "Everybody Hates Me"

In 2020 verdronken we haast in singles van Coach Party. Niet dat we dat erg vonden, want het Britse poprockcollectief is een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.