Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jessie J – “One More Try”

© CPU – Bert Savels

De Briste popster Jessie J was een van de populairste zangeressen in haar thuisland het afgelopen decennium en wist heel wat hits op haar naam te zetten. Daarom was het even schrikken dat haar recentste album R.O.S.E. een grote commerciële flop werd en de charts nog niet eens haalde. Tegenwoordig trekt ze dan ook veel meer aandacht als coach in The Voice Australia of in het nieuwe seizoen van The Voice Kids UK. Hoe het de komende jaren muzikaal zal verder gaan, is nog af te wachten, maar een nieuwe single kregen we gisteren.

“One More Try” is een gloednieuwe samenwerking tussen Jessie J en de gerenommeerde songwriter Max Martin. Die laatste heeft momenteel een nieuwe musical in London, waar meer dan dertig door hem geschreven nummers gebruikt worrden. Ook “One More Try” kreeg een plekje in die musical. De single kleurt nogal braaf binnen de lijntjes en is een typische popballade die je elders ook al te horen kreeg. Uiterst creatief was men niet bij het maken van dit nummer, dus een groot succes verwachten ze er zelf wellicht ook niet van.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief