Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie J – “One More Try”

© CPU – Bert Savels

De Briste popster Jessie J was een van de populairste zangeressen in haar thuisland het afgelopen decennium en wist heel wat hits op haar naam te zetten. Daarom was het even schrikken dat haar recentste album R.O.S.E. een grote commerciële flop werd en de charts nog niet eens haalde. Tegenwoordig trekt ze dan ook veel meer aandacht als coach in The Voice Australia of in het nieuwe seizoen van The Voice Kids UK. Hoe het de komende jaren muzikaal zal verder gaan, is nog af te wachten, maar een nieuwe single kregen we gisteren.

“One More Try” is een gloednieuwe samenwerking tussen Jessie J en de gerenommeerde songwriter Max Martin. Die laatste heeft momenteel een nieuwe musical in London, waar meer dan dertig door hem geschreven nummers gebruikt worrden. Ook “One More Try” kreeg een plekje in die musical. De single kleurt nogal braaf binnen de lijntjes en is een typische popballade die je elders ook al te horen kreeg. Uiterst creatief was men niet bij het maken van dit nummer, dus een groot succes verwachten ze er zelf wellicht ook niet van.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1364 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie J - "I Want Love"

“Price Tag”, “Domino” en “Who You Are” zijn slechts drie van de hits die Jessie J in 2011 wist te scoren. Ten…
AlbumsRecensies

Jessie J - R.O.S.E. (★★): "Vier ep's op een week"

Vier EP’s op één week. Jessie J’s nieuwe album bestaat uit vier delen die samen R.O.S.E. vormen. De singer-songwriter schreef in het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Years & Years, Tom Odell en 3 andere popsterren maken affiche Werchter Boutique compleet!

De festivalzomer van 2018 is er één om je duimen en vingers bij af te likken. Werchter Boutique bewandelt dit jaar op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.