Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Wolfmother en meer naar Clamotte Rock 2020!

© CPU – Matthias Engels

Haal die luchtgitaren maar boven, want de enige echte Wolfmother is de eerste headliner van Clamotte Rock 2020. Het gezellige festival in Herenthout is voor velen de jaarlijkse kick-off van hun festivalzomer en kregen in het verleden al grote namen als Zwangere Guy, Black Box Revelation en Coely over de vloer. Voor de volgende editie weet de organisatie echter met een regelrechte internationale klepper van formaat uit te pakken die op zaterdag 23 mei de hele tent in zal pakken. Wolfmother kennen we natuurlijk van “Joker & The Thief”, “Woman” en “New Moon Rising” en zijn live regelrechte livemachines. Maar goed nieuws komt nooit alleen, want ook de Gentse rocksensatie RHEA tekent op Clamotte Rock present. De eerste lichting namen wordt netjes afgerond met de dj’s Hypesquad en hardstyle-legende The Darkraver.

Bij de aankondiging van de eerste vier namen, start ook meteen de voorverkoop voor het festival. Early Birds-kosten een schamele € 30 voor twee dagen feest, dus lang moet er niet getwijfeld worden. Voor meer info en tickets kan je hier terecht.

20 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief