FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Wolfmother en meer naar Clamotte Rock 2020!

© CPU – Matthias Engels

Haal die luchtgitaren maar boven, want de enige echte Wolfmother is de eerste headliner van Clamotte Rock 2020. Het gezellige festival in Herenthout is voor velen de jaarlijkse kick-off van hun festivalzomer en kregen in het verleden al grote namen als Zwangere Guy, Black Box Revelation en Coely over de vloer. Voor de volgende editie weet de organisatie echter met een regelrechte internationale klepper van formaat uit te pakken die op zaterdag 23 mei de hele tent in zal pakken. Wolfmother kennen we natuurlijk van “Joker & The Thief”, “Woman” en “New Moon Rising” en zijn live regelrechte livemachines. Maar goed nieuws komt nooit alleen, want ook de Gentse rocksensatie RHEA tekent op Clamotte Rock present. De eerste lichting namen wordt netjes afgerond met de dj’s Hypesquad en hardstyle-legende The Darkraver.

Bij de aankondiging van de eerste vier namen, start ook meteen de voorverkoop voor het festival. Early Birds-kosten een schamele € 30 voor twee dagen feest, dus lang moet er niet getwijfeld worden. Voor meer info en tickets kan je hier terecht.

1306 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Muzieknieuwtjes

De Zwerver kondigt zomerconcerten bij Groenhagemolen aan

Het zijn moeilijk tijden voor concertorganisatoren. Gelukkig is de sector veerkrachtig genoeg om hier creatief mee om te springen. Nu de veiligheidsraad…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wolfmother - "High on My Own Supply"

Wat is er toch gebeurd met Wolfmother? De Australische band bracht twee sterke albums na elkaar uit, maar daarna zakte het kaartenhuisje…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RHEA - "Under My Skin"

Het was niet de eerste keer dat we dachten dat Royal Blood een nieuw nummer op ons had losgelaten, maar de Gentenaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.