Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Yummy Mouths – “On the Verge of Disaster”

In het midden van de grote vakantie verleidde het drietal van The Yummy Mouths ons door letterlijk een dansende beer in de videoclip van hun debuutsingle te verwerken. Maar dat was niet alles, want “You Forgot My Name” bleek dan nog eens een geweldig leuk nummer te zijn ook! Deze drie Kempenaren gingen dus duidelijk van start met een succesrecept en met hun tweede single is het opnieuw raak.

“On the Verge of Disaster” klinkt veel minder onschuldig dan de leutige debuutsingle “You Forgot My Name”. De zonnige factor blijkt duidelijk de seizoenswisseling te volgen, want The Yummy Mouths klinkt hier eerder onderkoeld en recht in uw bakkes. De band flirt met het randje van een lakse punkattitude, al is het uiteindelijk vooral de aanstekelijke springerigheid die met de spotlight gaat lopen. De vaart zit er goed in, verschillende keren voelen we de goesting opborrelen om bepaalde zinnen mee te loeien en we kunnen ons het onophoudelijk in het rond vliegende bier al levendig inbeelden. Een stevig slepende outro doet er nog een laatste en onverwacht schepje bovenop, wat ons doet concluderen dat The Yummy Mouths geen te onderschatten of simpelweg lokaal eendagsvliegje is. De mannen hebben al twee sterke singles uitgebracht en we staan te springen om nog veel meer van hun yummy materiaal te verorberen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 november 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief