Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle The Yummy Mouths – “You Forgot My Name”

The Yummy Mouths weet hoe ze een Dansende Beer kunnen verleiden: steek een dansende beer in de clip van je debuutsingle en je hebt onze zegen. Dit drietal uit de Kempen brengt stralende indie met af en toe een garagerock uitbarsting. Een aanstekelijke sound, en na debuut “You Forgot My Name” zal het alleszins niet The Yummy Mouths zijn die we vergeten.

The Yummy Mouths steekt van wal met vrolijke gitaartjes en de zomerse en plezante clip versterkt de sfeer al direct. De drie springerige Kempenaren hebben een verslavend refrein in de aanbieding en het meebrulpotentieel ligt hoog. Enkel de bridge mist een zekere finesse en zorgt voor een klein wolkje aan het strand. Geen reden tot paniek, want de band trekt dat moeiteloos recht met een laatste passage van het oorwurmrefrein en een outro waarin nog even alle resterende energie eraf gespeeld moet worden. Ook al is de tekst van “You Forgot My Name” niet de meest rooskleurige, vergeten worden klinkt zelden zo plezant.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief