Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello – “Living Proof”

De Cubaans-Amerikaanse popster Camila Cabello raakte bekend als lid van de meidengroep Fifth Harmony. Nadat ze tijdens het bootcampgedeelte van The X-Factor werd afgewezen, kwam ze door een speling van het lot, teruggeroepen door de jury, terecht in de meidengroep. Ze verliet de groep in 2016 om een solocarrière op te starten. Na haar recentste samenwerking met Shawn Mendes brengt Camila haar derde single van het album Romance uit, na “Liar” en “Shameless” volgt nu “Living Proof”.

De nieuwste Cabello single werd geschreven met Justin Tranter en Alexandra Tamposi en geproduced door Mattman en Robin. De song is opnieuw een aantrekkelijke versie van moderne pop met een paar vreemde intermezzo’s. Het constante handgeklap op de achtergrond waardoor je jezelf uit balans voelt en een verwrongen intro. “Living Proof” doet vooral ook denken aan haar voormalig tourgenoot Taylor Swift, maar dan met een krachtigere kopstem. Camila wil dat dit nummer klinkt als hoe het voelt om verliefd te zijn. Het ongelooflijk romantische lied heeft een geïdealiseerde tekst die de perfecte romantiek beschrijft. De tekst zal door sommigen ongetwijfeld worden geïnterpreteerd als verwijzing naar haar relatie met Shawn Mendes.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 november 2019

About Author

Fien De Boe


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief