Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle BRYN – “A Degree”

De Brusselse zanger BRYN is op Instagram en Twitter al voor heel wat mensen een held, doordat hij er helemaal zichzelf is. Nadat hij jaren zelf veel naar concerten ging, ontstond de droom om zelf muziek te maken en die droom jaagt hij nu al enkele jaren achterna. Een ep is al meer dan een jaar in de maak en zou er in 2020 aankomen, maar veel informatie hebben we hierover nog niet.

In 2017 bracht BRYN zijn eerste demo voor “Take Me There” uit en sindsdien heeft hij een serieuze weg afgelegd. Zijn eerste officiële release klinkt veel cleaner, gepolijster en frisser, wat de luisterervaring ten goede komt. Aan de zang is zeker nog wat werk, maar de motivatie is er al en ook qua tekst is “A Degree” zeker de moeite. Of BRYN de nieuwe Belgische popsensatie wordt, valt dus nog even af te wachten, maar de debuutsingle geeft al de juiste richting aan.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

15 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief