Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder – “I Wish I Never Met You”


Het was vandaag een dag vol nieuws van Oh Wonder. De Britse elektropopband maakte vandaag met No One Else Can Wear Your Crown de naam van hun derde plaat bekend en daarbij volgde ook meteen een wereldtour die langs de AB passeert. Geen twee zonder drie, moeten Josephine en Anthony gedacht hebben, want samen met al dit nieuws kregen we ook nog eens een nieuw nummer te horen. “I Wish I Never Met You” sluit perfect aan op de twee voorafgaande singles “Better Now” en “Hallelujah“.

De nieuwste van Oh Wonder werd een zachte popsong, die af en toe de experimentele kant opzoekt – binnen de normen van de band toch. In de refreinen brengen wat sterk bewerkte violen speelsheid in het nummer en ook de lyrics zijn makkelijk te onthouden. De leuke beats op de achtergrond maken de dansbaarheidsgraad redelijk hoog en zorgen er waarschijnlijk voor dat de band een radiohit te pakken heeft. Op het einde van het nummer volgt er nog een leuke drop, waarna alles nog één keertje kan ontploffen. “I Wish I Never Met You” werd een leuke single, die ons reikhalzend doet uitkijken naar de derde plaat van de band.

No One Else Can Wear Your Crown verschijnt op 7 februari, en een maand later staat Oh Wonder op 11 maart in de Ancienne Belgique.

Facebook / Instagram / Twitter

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

14 november 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief