Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder – “Hallelujah”

Bijna exact vier jaar na hun selftitled debuutalbum is Oh Wonder terug met nieuwe muziek. Met hun vrolijke elektropop weten Anthony West en Josephine Vander Gught telkens weer de juiste formule te vinden om een radiohit te scoren. Met twee albums onder de arm – want in 2017 kwam hun tweede plaat Ultralife uit – stond het Britse duo al op ’s lands grootste festivals en tourden ze over de hele wereld. Na een hele tijd schrijven en teasen onder #OW3 zijn ze nu dus helemaal terug van weggeweest. “Hallelujah” klinkt vernieuwend en lijkt opnieuw een dikke hit te gaan worden.

De single barst dus van het hitpotentieel en daar zitten de makkelijk meezingbare lyrics zeker voor iets tussen. Hoewel “Hallelujah” nogal rustig begint, vliegen de pompende beats ons ineens om de oren en het zijn die beats die de hele single aan elkaar houden. De beats wisselen af met rustige intermezzo’s, terwijl Josephines stem volop hallelujah zingt. Op het einde komen de beats en strijkers nog voor een laatste keer samen voor een geweldige apotheose, waarin ook de zang nog eens in de verf gezet wordt. Oh Wonder heeft duidelijk lang nagedacht om “Hallelujah” op de juiste manier in elkaar te steken en dat werk wordt beloond met een goeie single.

Facebook / Instagram / Twitter

 

1308 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder - "Fuck It I Love You"

Het had niet veel gescheeld of het was gedaan met Oh Wonder. Anthony en Josephine besloten een tijd geleden namelijk om als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder - "Magnificent"

Sommige artiesten kregen door de coronacrisis te kampen met een writersblock, maar we kunnen tegenwoordig met een gerust hart zeggen dat dat…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Balthazar, Whitney, Oh Wonder en meer voor Cactusfestival 2022!

Als we de virologen en festivalorganisatoren mogen geloven, dan zal de zomer van 2022 er weer eentje worden zoals we die altijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.