Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Lu ft. Gabriel Gifford & Harvey Causon – “Compos Mentis”

Lucy Lu is amper bekomen van zijn wereldwijde tour als basgitarist van Nilüfer Yanya en toch is hij daar alweer met een nieuwe single. De 24-jarige Luke Bowen uit Londen weet klaarblijkelijk niet van ophouden. Vorig jaar stuurde hij zijn debuut-ep Lucy Lu Vol.1 de wereld in, en Vol.2 zag in juli van dit jaar het licht. Alles wat hij uitbrengt, klinkt heerlijk jazzy, groovy en zwoel. Met “Compos Mentis” bouwt hij gestaag verder aan die nu al herkenbare sound.

Voor deze nieuwe single werkte hij samen met Gabriel Gifford en Harvey Causon, die de singer-songwriter perfect aanvullen. De langgerekte, meerstemmige zanglijnen worden ondersteund door zinnenprikkelende beats. Een dromerige, sensuele sfeer is het resultaat.

Volgende week is Lucy Lu de special guest bij de show van de geweldige Joesef in Brighton. Op 1 december komt hij ook naar ons land, als voorprogramma van Loyle Carner in de Ancienne Belgique. Tickets daarvoor zijn jammer genoeg al allemaal de deur uit.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Nilüfer Yanya - Feeling Lucky? (★★★★): Tien prachtige, maar snelle minuten

Vorig jaar prijkte Nilüfer Yanya met het sublieme Miss Universe nog op de vijftiende plaats in onze lijst met beste internationale albums….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Erick The Architect - "Let It Go" (feat. Loyle Carner & FARR)

Erick The Architect kennen we voornamelijk als producer en rapper van Flatbush Zombies. Na hun succesvol coronaprojectje now, more than ever besloten de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyle Carner – “Yesterday”

Voor zij die de Britse hiphopscene in de gaten houden, weten al sinds 2017 dat er een naam is om absoluut in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.