Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hoops – “They Say”

Hoops is terug! Als je dit drietal uit Bloomington nog niet kent, dan is’t de moment om de oren te spitsen. Al verschillende jaren nemen de muzikanten ons mee op roadtrips richting de zon en wiegen ze ons zo in een vredige toestand. Intussen was het al lang geleden dat ze ons nog eens kwamen verblijden met die roze-wolk-beheersingskunsten, maar vandaag kwam daar verandering in met een nieuw singletje.

We duwen nog maar op de playknop en voelen al dat “They Say” een nummer wordt om te koesteren. De heren hebben hun zin voor sensualiteit blijkbaar bijgeschaafd en gaan naadloos over naar een bedroompopklank die de song een zachte toets geeft. Het is er duidelijk eentje om ongegeneerd op te dansen in de late uurtjes in je slaapkamer met niets dan sfeerverlichting (en misschien nog een volgend album?). Hoops maakt het zalig warm.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle abrahamblue - "Hoops"

Soundcloud is het paradijs voor fans van indie & lo-fi en is ook het platform waarop abrahamblue zijn eerste belangrijke stappen zette….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hoops - "Fall Back"

Het is alweer vijf jaar geleden sinds Hoops, een gezapig, zomerend indierocktrio uit Bloomington, Hoops Tape #2 uploade. De YouTubevideo, bestaande uit…
FeaturesUitgelicht

22 albums die je misschien over het hoofd zag in 2017

Op een jaar komen er meer dan duizend albums uit over heel de wereld. Zoveel dat je niet alles kan gezien of…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.