Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hoops – “They Say”

Hoops is terug! Als je dit drietal uit Bloomington nog niet kent, dan is’t de moment om de oren te spitsen. Al verschillende jaren nemen de muzikanten ons mee op roadtrips richting de zon en wiegen ze ons zo in een vredige toestand. Intussen was het al lang geleden dat ze ons nog eens kwamen verblijden met die roze-wolk-beheersingskunsten, maar vandaag kwam daar verandering in met een nieuw singletje.

We duwen nog maar op de playknop en voelen al dat “They Say” een nummer wordt om te koesteren. De heren hebben hun zin voor sensualiteit blijkbaar bijgeschaafd en gaan naadloos over naar een bedroompopklank die de song een zachte toets geeft. Het is er duidelijk eentje om ongegeneerd op te dansen in de late uurtjes in je slaapkamer met niets dan sfeerverlichting (en misschien nog een volgend album?). Hoops maakt het zalig warm.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 november 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief