Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Geeeko – “Lean”

Alles wat Chuki Beats momenteel aanraakt, verandert in goud. Denk dan maar aan het succes van Yung Mavu, ook al worden ze door de sector vaak onterecht over het hoofd gezien. Nu werkt Chuki regelmatig ook samen met de Belgische hiphopper en nieuwkomer Geeeko. De afgelopen maanden doken ze wel vaker de studio in, met “Fendi” en “Fucked Up” als vorige singles. “Fendi” werd al vlotjes opgepikt en behaalde onlangs nog de kaap van 200k streams op Spotify. Geeeko staat trouwens getekend op het label van de manager van Stromae. Dat Geeeko aan een stijle opmars bezig is, laat hij ons op zijn nieuwe “Lean” horen.

Beginnen doet “Lean” met een rustige piano intro, maar daar voegen zich al snel trappy bassen aan toe. De beat van Chuki is een echte vibe waarop Geeeko met zijn nice flow goed past. Het nummer gaat over het drinken van lean, een drankje dat momenteel heel populair is bij rappers en een mix is van hoestsiroop en frisdrank, en verder ook over de ambitie om het te maken. Geeeko heeft ook een zeer aangenaam stemgeluid, dat met behulp van wat autotune ook heel catchy in de oren klinkt. Het zou ons verbazen moest Geeeko volgend jaar niet uitgroeien tot de shooting star van de Belgische hiphop, want keer op keer blijft hij met zijn nummers scoren.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief