Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Poppy – “BLOODMONEY”

De Amerikaanse zangeres Poppy is een waar fenomeen, want de zangeres kan als een echte performance-artiest omschreven worden. De mensen laat ze het liefst geloven dat ze een robot is die op een mens lijkt en dat weerspiegelt zich ook in haar shows. Afgelopen zomer stond ze in de Dance Hall van Pukkelpop voor een bizar, maar vooral ook interessant optreden en in het komende voorjaar, 18 maart om precies te zijn, keert ze terug naar de Botanique.

“BLOODMONEY” slik je niet zomaar, want overweldigende bassen vliegen je al snel om de oren. De metal/industrial geïnspireerde track is een wilde rit doorheen de diepe grachten van je ziel en jaagt je bij momenten zelfs de stuipen op het lijf. Geen makkelijke kost die ze ons voorschotelt en meteen ook een goeie waarschuwing voor iedereen die al uitkijkt naar haar nieuwe album I Disagree, dat op 10 januari 2020 verschijnt. Expect the unexpected!

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

6 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief