Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bad Sounds – “Sympathetic Vibrations”

Ondanks een aardig debuutalbum met Get Better is Bad Sounds nog altijd een goed bewaard geheim in de Britse muziekindustrie. De gebroeders Merrett brengen met hun bandgenoten funky indierock disco waar je niet anders kan dan op dansen en de zorgen vergeten. Ondanks het eerder wisselvallig succes van hun eerste album verleden jaar, werkte Bad Sounds al snel weer aan nieuwe muziek. Het resultaat komt er binnenkort in een eerste ep en de eerste single hiervan ging gisterenavond bij Annie Mac in première.

Bad Sounds heeft een zeer herkenbare sound, die we op “Sympathetic Vibrations” ook duidelijk horen, maar toch zijn er een aantal veranderingen die ons opvallen. De vocals klinken iets lichtvoetiger, dankzij een goed gekozen soundeffect en ook muzikaal merk je toch een duidelijke evolutie op. Het geheel klinkt veel rustiger en relaxter dan we van hun album Get Better gewend zijn en dat weten we toch wel te appreciëren. Het refrein doet ons ook even denken aan de Let’s Dance periode van David Bowie. Bad is hun nieuw nummer in ieder geval al niet!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief