Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single GFOTY – “Flippy Wonderland”

De nieuwe single van GFOTY (dat staat voor Girlfriend of the Year) is prettig gestoord en gestoord dansbaar. De wilde Britse DJ bracht eerder dit jaar een ep uit met de naam If You Think I’m a Bitch, You Should Meet Gfoty en als die titel nog niet genoeg was om deze ontspoorde en —maar deels ironisch— arrogante artieste voor te stellen, is het ook de moeite een kijkje te nemen op haar Spotify, waar ze zichzelf op haar volste gemak als tegelijkertijd ‘a state of mind’, ‘your dream’ en ‘your idol’ op een DJ-troon neerzet.

GFOTY, die via het opkomende platenlabel PC MUSIC (A. G. Cook, Danny L Harle, Hannah Diamond) muziek uitbrengt, kan haar handen niet van het gabber genre afhouden en daar kunnen wij ons enkel maar gelukkig voor prijzen. “Flippy Wonderland” dat ze aan haar 13-jarig zusje opdraagt, is een dreunende, prettige pop-banger gevuld met hoge stemmetjes en deuntjes die kinderliedjes en scoutsfeestjes eindelijk dichter bij elkaar brengen. Inhoudelijk heeft GFOTY het vooral over volwassen worden en de gevolgen daarvan, namelijk dat je dan terechtkomt in een ideale wonderwereld waarin je een prinses kan zijn en sushi voor elke maaltijd kan eten. De kinderdroom blijft zorgvuldig bewaard.

Dat er menig iets broeit in het Verenigd Koninkrijk wisten we al, maar met “Flippy Wonderland” wordt de Britse vijs die goed los zat, volledig losgeschroefd en met een moeiteloze zwaai weggegooid.

Website / Twitter / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single caro♡ - "4ever1"

Wie hyperpop zegt, komt al snel uit bij het binnen het genre iconische PC Music. Het platenlabel en kunstcollectief van producer A.G….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY & twst - "QT"

Charlotte Meyntjens heeft de afgelopen maanden een grote groeispurt genomen met haar project MEYY. Sinds haar verhuis naar Londen, werkte ze in…
LiveRecensies

Hyd @ Botanique (Witloof Bar): Transcendente belevenis

In 2022 werkte Hyd zich met hun verfrissende sound en openhartigheid op tot een veelbelovende artiest in de (hyper)popwereld. Achter Hyd schuilt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.