Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Larssen. – “Mess”

Foto: Lars Duchateau

Het Gentse muzikale project Larssen., met Sasja Maekelberg als brein achter het hele gebeuren, heeft al een flinke livereputatie en speelde afgelopen zomer al op heel wat fijne festivals. Nadat hun eerste single “It’s Like” ons al helemaal kon overtuigen, mogen we vandaag hun tweede single in première aan jullie voorstellen. Ook deze release gebeurt via het opkomende independent label IF HI.

“Mess” is nog maar de tweede single van Larssen., maar is nog maar eens het beste bewijs dat er grote dingen te wachten staan voor dit nog jonge project. De dansbare, zwoele sound laat al snel ons hart sneller slaan en doet ons al uitkijken naar bloedhete zomeravonden (en dat aan de start van de winter). “Mess” benadrukt de gebrekkigheid die een mens met zich meedraagt en het moment dat we dit helemaal beseffen, maar gebrekkig is de single zeker niet. Een zeer goede, tweede single van een band die we goed in de gaten zullen moeten houden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief