Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Mira Grolus – “6000 Feet High”

Het zou goed kunnen dat ons kleine, maar muzikaal rijke België een nieuwe aanwinst heeft. Heet van de naald is de single van Mira Grolus. Het is de eerste uitgave onder haar naam, maar dat betekent niet dat ze nog geen interessante bagage in haar rugzak heeft zitten. Integendeel: op haar dertiende was de zangeres uit het Antwerpse als enige Belgische geselecteerd voor het prestigieuze Global Orchestra te New York, en dat uit een lichting van meer dan 20 000 studenten uit veertien landen! Dat kan wel tellen op je curriculum, dus sloegen wij een luisterbeurt van debuut “6000 Feet High” niet af. 

De loepzuivere zang komt van Grolus zelf, maar de elektronische, zweverige klanken zijn afkomstig van Simon Moortgat die niet aan zijn proefstuk toe is qua producen. Het geheel laat zien dat er potentieel is, maar dat dit om een eerste worp gaat, is bij momenten ook wel duidelijk. Wanneer Mira en haar muziek een versnelling hoger schakelen, spitsen we onze oren, maar voor de rest is er weinig spannends of vernieuwends aan. De tijd is beslist de vriend van Mira Grolus, want hoewel er nog werk aan de winkel is, lacht haar een mooie toekomst tegemoet. 

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

4 november 2019

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief