Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet – “Candy”

Wie had ooit gedacht dat een schuchtere student die deelneemt aan The Voice Belgique plots een van de populairste Waalse popsterren wordt? Niet veel mensen, tot Loïc Nottet deelnam aan het songfestival in Wenen en met een mooie vierde plaats naar huis mocht. Sindsdien hoort hij aan de top van de Belgische popmuziek en bracht hij in 2017 een zeer gesmaakt debuut uit. Met zijn album Selfocracy stond hij in een uitverkocht Vorst Nationaal, wat hij met zijn tweede album in april nog eens wil herhalen. In afwachting krijgen we vandaag een heuse kortfilm voorgeschoteld.

Halloween is Nottets favoriete feest van het jaar, dat wisten we al door zijn single “Doctors”. Deze keer doet hij er een schepje bovenop en brengt hij een kortfilm van vijftien minuten uit, waarin uiteindelijk “Candy” helemaal weet uit te blinken. Lichtjes sinister en spooky, maar gelukkig ook poppy genoeg om een echte Halloweenhit te worden. Het nummer is nog beter wanneer je de hele videoclip bekijkt, waarop ook een Michael Jackson jaloers zou zijn. Bij de release van “Candy” krijgen we bovendien een mini-ep met alle gebruikte nummers in de clip.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1823 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Summer Gloom: Full of Hell + Spectral Wound + Primitive Man + Candy @ Kavka Oudaan: Snikhete moshpits

Is een quadrupel-affiche een ding? Volgens Kavka in ieder geval wel. Ze nodigden in samenwerking met Samhain vier spannende, zwaardere acts uit,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hydrogen Sea - "Candy"

Twee jaar complete radiostilte deed ons even afvragen of er iets met Hydrogen Sea aan de hand was, maar de band is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet - "Addictocrate"

Een deelname aan Europa’s grootste liedjeswedstrijd zorgt er vaker wel dan niet voor dat je dat label voor de rest van je…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.