Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loïc Nottet – “Candy”

Wie had ooit gedacht dat een schuchtere student die deelneemt aan The Voice Belgique plots een van de populairste Waalse popsterren wordt? Niet veel mensen, tot Loïc Nottet deelnam aan het songfestival in Wenen en met een mooie vierde plaats naar huis mocht. Sindsdien hoort hij aan de top van de Belgische popmuziek en bracht hij in 2017 een zeer gesmaakt debuut uit. Met zijn album Selfocracy stond hij in een uitverkocht Vorst Nationaal, wat hij met zijn tweede album in april nog eens wil herhalen. In afwachting krijgen we vandaag een heuse kortfilm voorgeschoteld.

Halloween is Nottets favoriete feest van het jaar, dat wisten we al door zijn single “Doctors”. Deze keer doet hij er een schepje bovenop en brengt hij een kortfilm van vijftien minuten uit, waarin uiteindelijk “Candy” helemaal weet uit te blinken. Lichtjes sinister en spooky, maar gelukkig ook poppy genoeg om een echte Halloweenhit te worden. Het nummer is nog beter wanneer je de hele videoclip bekijkt, waarop ook een Michael Jackson jaloers zou zijn. Bij de release van “Candy” krijgen we bovendien een mini-ep met alle gebruikte nummers in de clip.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1532 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Laura Tesoro & Loïc Nottet – “Strangers" (feat. Alex Germys)

Laura Tesoro en Loïc Nottet hebben allebei ervaring met het Eurovisiesongfestival, namen beiden deel aan The Voice en kennen allebei hun dansmoves….
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Loïc Nottet: ‘Ik waan me in Wonderland als ik muziek maak’

Loïc Nottet deed het enkele jaren geleden zeer goed op het Eurovisiesongfestival, maar bewees ondertussen dat hij geen one-hit wonder is. In…
AlbumsRecensies

Loïc Nottet - Sillygomania (★★★): Te veel talent

Deelnemen aan het Eurovisiesongfestival kan een zegen, maar ook een vloek zijn. Gelukkig pakte het voor Loïc Nottet goed uit, want de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.