Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Arlo Parks – “Sophie”

Arlo Parks eigende zich een plaatsje toe op onze radar met haar magische grooves. Stilletjes aan begint de muzikant en poëet binnen het bereik van veel meer radars te vallen en daar zijn we niet rouwig om. Parks heeft namelijk iets enorm artistiek en tegelijk gezellig over zich. Een fijne combinatie, die haar alvast tot in het voorprogramma van Jordan Rakei bracht.

Op nieuwe single “Sophie” haalt Arlo weer haar kunstje uit met taal. Direct worden we aangepord aandachtig te luisteren naar de tekst, want door eenvoudige, maar doeltreffende voorbeelden in haar lyrics te verwerken, is het resultaat voor ieder op zijn eigen manier herkenbaar. Op een constante manier kabbelt het zowel r&b- als hiphopgetinte nummer voort, totdat we een fade-out te horen krijgen en “Sophie” er al opzit. Meer variatie en bijvoorbeeld een bridge die het geheel even breekt, had geen slechte zaak geweest, want nu is het nummer uiteindelijk wat te eentonig om er echt bovenuit te steken. Gelukkig neemt dat niet weg dat de zanglijnen erg verslavend klinken en de sfeer zeker goed zit. Geen hoogvlieger, wel een erg plezante release.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matthew Harris - "A Difficult Winter"

We hebben allemaal wel eens nood aan herbeginnen met een schone lei. Zo verwijderde Matthew Harris, een 21-jarige indieartiest uit Dublin, alle…
AlbumsRecensies

Arlo Parks - Collapsed in Sunbeams (★★★½): Liefdevolle walk in the Parks

Getipt worden door de BBC als een van de talenten om verschillende muzikale potten te breken, het is lang niet iedereen gegeven….
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.