Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue ft. The Vaccines – “LAZY”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Om de zoveel tijd besluiten twee totaal verschillende artiesten samen de studio in te duiken om samen een single op te nemen. Zo deed Snoop Dogg of Lion het al met Miley Cyrus, brachten Lou Reed en Metallica samen een album uit en maakte The Flaming Lips een nummer met Ke$ha. De laatste nieuwe samenwerking in het rijtje is Kylie Minogue en The Vaccines. Niet direct namen die je samen verwacht, toch brengen ze voor de film Shaun The Sheep de single “LAZY” uit.

Publiciteit zal het zeker brengen; het helpt dan ook dat ze best wel een toffe single afleveren. Met een leuke hook en een energiek gitaartje houden ze het tempo erin. Het blijft natuurlijk een kinderfilm, en ze hebben het nummer dan ook toegankelijk gemaakt. De melodie kruipt in je hoofd en de ‘ooh ooh’s’ vliegen rond de oren. Vintage The Vaccines kan je het niet noemen; het nummer leunt dichter bij de stijl van Kylie aan dan bij de Britten. Niet direct hun grootste schijf, al had het zeker erger gekund.

18 oktober 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief