Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Camille Camille – “White Skies Waltz”

2019 was een goed jaar voor de 23-jarige Camille. In januari was ze finaliste van De Nieuwe Lichting en haalde ze uiteindelijk de vierde plek. Net geen winst dus, maar de maanden erna werd ze wel onthaald als een winnares. Ze speelde heel wat shows als voorprogramma in de mooiste clubs van België en vertederde met haar set op ons eigen Dansende Beren Verjaardagsfeest. Toch hebben we tien maanden moeten wachten op een nieuwe single, maar met enige trots stellen we je haar nieuwe single en clip in première aan je voor.

Net zoals op haar debuutsingle “Strawberry Moon” ontroert Camille Camille met haar dromerige indiefolk op “White Skies Waltz”. Puurheid op zijn best, want meer dan een gitaar en een stem heeft ze hiervoor niet nodig. Met een gelijkaardige melodische aanpak als de Deense topper Agnes Obel, krijgt ze ons helemaal stijl. Ondanks de melancholische, fragiele sfeer staat ze op haar nieuwe single heel sterk in haar schoenen. We gaan nog ontzettend veel van haar horen als ze zo een kanjers van nummers blijft schrijven, want we hebben te maken met een groot talent.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1215 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camille Camille - "Golden"

Camille Camille nam in 2019 deel aan StuBru’s De Nieuwe Lichting. Ze won die wedstrijd niet, maar het bleek wel de springplank…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam De Nef - "Mother"

In 2018 was Sam De Nef met zijn indieband Danny Blue and the Old Socks finalist van de Studio Brusselse muziekwedstrijd De…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sam De Nef & Camille Camille - "Requiem for a Dreamer"

Sam De Nef kennen we als de ravissante frontman van Danny Blue & the Old Socks, waarmee hij in februari nog de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.