Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ILA – “Twenty-Two”

Foto: Francis Vanhee

Al in 2017 visten we gretig in de muzikale vijver van België en maakten we kennis met ILA. Het project rond Ilayda Cicek werd onze ‘Zalm Van De Maand‘ en is sindsdien niet meer van onze radar verdwenen. In 2018 bracht ze haar eerste ep ILA uit, die we in première aan jullie voorstelden. Deze week verschijnt het vervolg Montage, waarnaar we al zeer benieuwd zijn. Met een nieuwe single licht ze enkele dagen voor de release nog een tipje van de sluier.

“Twenty-Two” kent nog steeds dezelfde subtiele aanpak zoals we op haar debuut-ep konden horen, maar is toch op een of andere manier nog iets ronder. Samen met haar twee muzikanten Sam Smeets en Cas Kinnaer creëert ze een mystieke sfeer, die bij een Noorse thriller niet zou misstaan. Zenuwslopend, onverwacht en ruw. “Twenty-Two” heeft een duidelijke lijn en die loodst ILA misschien wel naar iets groters.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief