Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Simple Plan & State Champs ft. We The Kings – “Where I Belong”

Is poppunk nog cool? Een betere vraag zou zijn of het ooit cool is geweest. Maar er zijn bands die zich steevast aan het genre vasthouden en er toch een mooie carrière uit opgebouwd hebben. Blink-182 is ondertussen de pedalen kwijt, maar Simple Plan lijkt die teruggevonden te hebben. Samen met State Champs en We The Kings, waar ze binnenkort mee op tour gaan doorheen Noord-Amerika en Canada, hebben ze een anthem van jewelste afgeleverd.

De twee vocals van zowel State Champs als Simple Plan lijken elkaar perfect aan te vullen, en daardoor kom je helemaal terug naar de begindagen van Simple Plan. De krachtige invloed van State Champs is dus duidelijk hoorbaar en net daardoor krijgen we een poppunksong zoals we het willen. Het refrein nestelt zich meteen in je hoofd, de gitaren gieren aanstekelijk in het rond en we willen nu al beginnen brullen in de pit. Een nummer met emotie en intensiteit; alle bands die hier meewerkten klinken op hun best. Voor de rest van de dag op repeat? ‘t Zal wel zijn!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 oktober 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief