Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle – “Come Back a Different Day”

© CPU – Bert Savels

Weinig bands stonden de afgelopen jaren zo vaak in ons land als Jungle. Deze zomer stond het Britse zevental nog zowel op Rock Werchter als op Crammerock en telkens weer bewijst de band wat voor geweldige muzikanten ze stuk voor stuk zijn. Een show van Jungle staat garant voor dansen, zingen en vooral heel veel goeie funky vibes. Met hun tweede plaat For Ever bevestigden de heren hun status en dat bracht hun helemaal naar de top. Speciaal voor het ‘Back to Mine-project’ maakte de band een album vol nummers die hen inspireerden tijdens de afgelopen tourjaren en daar mocht een eigen nummer niet op ontbreken.

Op “Come Back a Different Day” zijn het ook de funky vibes die het nummer beheersen. De hoge soul stemmen van Josh en Tom brengen ons weer in de juiste sfeer en de zachte beats maken het nummer helemaal compleet. In deze song is het vooral het gevoel dat centraal staat en dat brengt ons helemaal tot rust. De vele effecten en twinkelende sterretjes die doorheen de single voorbij komen, brengen ons alleen maar meer in hogere sferen. Jungle weet als geen ander hun soul hedendaags te laten klinken en op hun nieuwste werk is de band daar met onderscheiding in geslaagd.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1301 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Malady - "Round The Bend"

Er bestaat een fenomeen ‘the 20-year rule’, wat inhoudt dat een trend twee decennia nodig heeft om uit te sterven en weer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WHOKILLEDXIX - "DATAMOSHBLOODDROP"

Weinig muzikale universums zijn zo expliciet als dat van WHOKILLEDXIX. Hun songteksten die seksuele en gewelddadige schouwspellen beschrijven, laten weinig aan de…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.