Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LZI FT – “TRUSTEM!”

Zijn maatje Matt Wxsted kennen we ondertussen al redelijk goed en nu beginnen we ook stilaan kennis te maken met LZI FT. Het alterego van Louis Voet hield zich recent vooral bezig met het producen voor andere projecten, maar sinds een tijdje brengt hij nu ook solomateriaal uit. Net als Matt Wxsted is LZI FT trouwens een van de leden van RENEGADES, die momenteel ook nog bezig zijn aan hun debuutproject. LZI FT maakt zijn muziek vooral in zijn homestudio dat hij op zijn kot in Brussel installeerde. De komende maanden kunnen we nog heel wat meer nieuwe nummers ontdekken, maar nu mogen we het al stellen met “TRUSTEM!”

Van de slaapkamer naar miljoenen luisteraars, dat zou wel eens het verhaal van LZI FT kunnen worden. De lo-fi vibe op “TRUSTEM!” spreekt ons meteen aan en zorgt voor een chille sfeer. Ook de manier waarop LZI FT zijn teksten brengt is heel lowkey en overigens ook in wat autotune gedrenkt. “TRUSTEM!”, en bij uitbreiding de hele discografie, is een momentopname van wat hij voelt en dat geeft de nummers ook een heel persoonlijk karakter. Wat ons een nog grotere fan van de Brusselaar maakt, is het feit dat hij alle nummers geheel DIY maakt en uitbrengt. We zijn al ten zeerste curieus naar wat we in de toekomst nog zo allemaal van hem kunnen verwachten.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1685 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LZI FT - "DISTORTED"

Er beweegt het een en ander in de Belgische underground. In Brussel fabriceert LZI FT grensverleggende hiphopmuziek die je maar moeilijk in…
AlbumsRecensies

Fisher Ice - Detachment (★★★½): De doos van Fisher

2020 was een rotjaar en we zullen het geweten hebben. Iedereen ging er anders mee om en voor de Antwerpse Robbe Hollanders…
LiveRecensies

Glints @ OLT Rivierenhof: Van het zitje

Er eens gezellig op uit met wat live muziek? OLT Rivierenhof maakt het ook deze zomer mogelijk en nodigt dit jaar binnen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.