Muzieknieuwtjes

Laatste finalisten Sound Track bekend!

De nieuwe muziekwedstrijd Sound Track is aan het eind gekomen van alle selectierondes. Nadat vorige week in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen de winnaars al bekend werden gemaakt, was het dit weekend de beurt aan West-Vlaanderen en Brussel. Uit heel wat deelnames kwamen ook daar meerdere winnaars uit de bus die het in een finale tegen elkaar zullen opnemen.

In totaal blijven er 46 finalisten over en na de finales in november en december zullen er achttien winnaars uit de bus komen. Er staat heel wat op het spel, want zij krijgen een ambitieus en uitgebreid kansenparcours voorgeschoteld in 2020 met heel wat shows, exposure en studiotijd.

De finalisten in Brussel zijn Jakomo, M.Chuzi, Pega, Coline & Toitoine, Forest Africa Dance Music en Linca. Op 7 december kan je deze bands aan het werk zien in de AB (Ancienne Belgique) te Brussel.

In West-Vlaanderen zijn het Ratmosphere, Budget Trash, Ventilateur, Ronî, Galine, PINGPONGCLUB, Divided en Sir Luke die de finale spelen. Ook op 7 december kan je deze bands in De Zwerver in Leffinge aan het werk zien.

Heel wat bands dus die nu al vereerd mogen zijn om gekozen te worden als finalisten van de eerste editie van Sound Track. Binnen twee maanden is het zover en vinden alle finales plaats.

Wil je weten hoe al de bands het ervanaf brachten in de selectierondes? Hier vind je een overzicht van al onze recensies.

3409 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Features

Sound Track bootcamp brengt jonge artiesten samen

Een drietal jaar geleden werd voor het eerst Sound Track tot leven geroepen. Het kansenconcours van VI.BE, Clubcircuit, AB en de Brusselse…
AlbumsRecensies

Anysa - Gosh. (★★★): Zomerglimp

Ook last van de vijftig tinten grijs die februari in de aanbieding heeft? Dansende Beren laat je niet in de steek, want…
InstagramLiveRecensies

Sound Track: Finale Brussel @ Ancienne Belgique

Alle hoofdstedelijke marktpleintjes krijsen tegenwoordig kerst. Alsnog blijven we niet buiten, maar begeven we ons binnen, lekker knus en klaar voor melodieën…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.