Muzieknieuwtjes

Laatste finalisten Sound Track bekend!

De nieuwe muziekwedstrijd Sound Track is aan het eind gekomen van alle selectierondes. Nadat vorige week in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen de winnaars al bekend werden gemaakt, was het dit weekend de beurt aan West-Vlaanderen en Brussel. Uit heel wat deelnames kwamen ook daar meerdere winnaars uit de bus die het in een finale tegen elkaar zullen opnemen.

In totaal blijven er 46 finalisten over en na de finales in november en december zullen er achttien winnaars uit de bus komen. Er staat heel wat op het spel, want zij krijgen een ambitieus en uitgebreid kansenparcours voorgeschoteld in 2020 met heel wat shows, exposure en studiotijd.

De finalisten in Brussel zijn Jakomo, M.Chuzi, Pega, Coline & Toitoine, Forest Africa Dance Music en Linca. Op 7 december kan je deze bands aan het werk zien in de AB (Ancienne Belgique) te Brussel.

In West-Vlaanderen zijn het Ratmosphere, Budget Trash, Ventilateur, Ronî, Galine, PINGPONGCLUB, Divided en Sir Luke die de finale spelen. Ook op 7 december kan je deze bands in De Zwerver in Leffinge aan het werk zien.

Heel wat bands dus die nu al vereerd mogen zijn om gekozen te worden als finalisten van de eerste editie van Sound Track. Binnen twee maanden is het zover en vinden alle finales plaats.

Wil je weten hoe al de bands het ervanaf brachten in de selectierondes? Hier vind je een overzicht van al onze recensies.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Sound Track 2023: Finale Vlaams-Brabant @ Het Depot (Leuven)

Het is nu al het derde keer dat VI.BE en de livesector in Vlaanderen Sound Track organiseren, een kansenparcours waarbij in alle…
InstagramLiveRecensies

Sound Track 2023: Finale Brussel @ Ancienne Belgique (Brussel)

Na een reeks voorrondes langsheen jeugdhuizen in Oudergem, Jette, Sint-Agatha-Berchem en Laken was het gisteren tijd voor de ontknoping van de Brusselse…
InstagramLiveRecensies

Sound Track 2023: Finale West-Vlaanderen @ Cactus Muziekcentrum (Brugge)

In Brugge werden voor de finale van Sound Track acht artiesten verwacht die konden meedingen naar de prijs als laureaat. Met Arend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.