Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Anti-Flag – “Christian Nationalist”

Het viertal punkers uit Pittsburgh genaamd Anti-Flag draait al heel wat jaren mee in punkrock scene. Met geslaagde passages op onder andere Graspop zijn ze ook een graag geziene gast op de festivals met aanstekelijke en meezingbare punkanthems die zoals steeds politiek geladen zijn.

“Christian Nationalist” is hun eerste single sinds American Fall uit 2015. Ook hier gaan ze politieke thema’s als extremisme niet uit de weg. Het nummer begint met een orgeldeuntje om het kerkelijk thema te onderstrepen. “Christian Nationalist” is vooral een rock nummer dat eerder focust op makkelijk kunnen meezingen, dan de snelle en snedige kant van de punk.

Of het nummer een voorbode is voor een nieuw album is nog niet helemaal duidelijk, maar het smaakt alleszins al naar meer. Anti-Flag trekt door Europa op tour, maar heeft tot nu geen tussenstop op Belgische bodem gepland.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

5 oktober 2019

About Author

Joren Cloet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief