Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Emma Steinbakken – “Never forgiving”

Het is opvallend hoe veel jonge muzikanten tegenwoordig hun kans wagen om bekend te worden met hun muziek. In Noorwegen hebben ze er met de zestienjarige Emma Steinbakken alvast een echte popsensatie bij. Het piepjonge talent tekende een contract bij het Duitse label Epic Records en krijgt aardig wat steun van Sony Music, die heel wat groots in de losbol zien.

“Never forgiving” is een iets minder poppy nummer van Steinbakken, die het in het nummer over een zeer herkenbaar gevoel heeft. In de single heeft ze het over hoe boos en gekwetst je soms kan zijn als iemand een dierbare verdriet bezorg. Het is iets dramatischer dan anders, maar daarom niet minder interessant. Haar redelijk hoge stem kent in het nummer weinig kantjes en klinkt dan ook uiterst zuiver. Noorwegen heeft er duidelijk een serieus talent bij.

Volg ons ook op Spotify voor meer nieuwe muziek.

4 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief