FeaturesMuzieknieuwtjes

Sound Track maakt eerste finalisten bekend!

De nieuwe muziekwedstrijd Sound Track heeft allesbehalve een trage start genomen, want inmiddels zijn er al negentien selectierondes gepasseerd. Volgende week zijn er nog vier wedstrijdavonden aan de beurt in West-Vlaanderen en in Brussel, wat betekent dat de selectierondes van alle andere provincies gisterenavond werden afgerond. Na de verschillende sets in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen van gisterenavond werd per provincie aangekondigd welke bands doorgaan naar de finalerondes.

In totaal zullen er 46 finalisten overblijven en na de finales in november en december zullen er achttien winnaars uit de bus komen. Er staat heel wat op het spel, want zij krijgen een ambitieus en uitgebreid kansenparcours voorgeschoteld in 2020.

De finalisten in Antwerpen zijn Billie Rodney, Dolores, HOFFMAN, Moonboat, Pothamus, Shlundee, Jibran Chadouli en Shaka Shams. Op 7 december kan je deze bands aan het werk zien in Trix.

In Vlaams-Brabant zijn het Moody Mae, Roos Denayer, Dyce, Bonzo, Onionfuzz, Melting Mallows en Ello die doorgaan. Ook op 7 december kan je deze bands in Het Depot aan het werk zien.

In Limburg waren de overtuigendste sets die van Hamers, Stay Idle, Chaz & Djalu, Rian Snoeks, Lo-lee-ta, Boy Silly, Aster en Wartaal. Zoals de vorige data, spelen ook deze bands op 7 december een finale en wel in Muziekodroom.

Ook de finalisten van Oost-Vlaanderen werden vanavond bekendgemaakt en dat zijn Linde, Kosmo Sound, Julien Firmin, Meskerem Mees, Uma Chine, Peenoise, Depths en Leopard Skull. De finale van Oost-Vlaanderen is op 8 december in De Centrale.

Alvast een hele lading namen waar we binnenkort nog veel meer van zullen horen! Wie het tot de finales schopt in Brussel en West-Vlaanderen, zullen we volgende week te weten komen.

Wil je weten hoe al de bands het ervanaf brachten in de selectierondes? Hier vind je een overzicht van al onze recensies.

Dit vind je misschien ook leuk:
Features

Voorbeschouwing Sound Track - Selectierondes 23/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. Deze wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
Features

Voorbeschouwing Sound Track – Selectierondes 22/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. Deze wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
LiveRecensies

Sound Track: Selectieronde 16/10 @ JH De Branding (Jette)

Voor de derde Brusselse voorronde van Sound Track 2021-2022 zakten wij af naar Jeugdhuis De Branding. Door de ligging pal aan het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.