Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Soul Push – “Diamonds”

Soul Push kunnen we alvast opschrijven als een band die we de komende maanden goed in de gaten gaan houden. Het project komt oorspronkelijk uit Vancouver, maar om hun muzikale carrière verder uit te bouwen, verblijven ze al bijna twee jaar in Europa om aan nieuwe muziek te werken en vooral ook intensief te spelen. De groep heeft zelfs nog meer internationale kantjes, want hun frontman komt uit Zuid-Afrika en de band noemt Portugal nu hun thuishaven. Soul Push heeft in ieder geval een zeer ambitieus plan, ze willen namelijk elke maand een nummer uitbrengen inclusief een passende fotoshoot en clip. “Diamonds” is een eerste onderdeel van dit project en meteen een nummer waarmee ze ons zeer kunnen bekoren.

“Diamonds” geeft een moderne twist aan funk en R&B van vroeger en dat zorgt natuurlijk voor een heel dansbaar nummer. Little India klinkt op “Diamonds” zelfs een beetje als een kruisbestuiving tussen de catchy indierock van Foals en de dansbare funksoul van Jungle. De combinatie werkt wonderwel heel aanstekelijk en zet al gauw een brede glimlach op ons gezicht. De piano-sample zorgt nog voor een klein nostalgisch kantje en ook de gitaarsolo mag er wel wezen. Van Soul Push gaan we nog heel wat horen in de toekomst, zoveel is in ieder geval duidelijk.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1478 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Smith - "Diamonds"

Love Goes is de nieuwe titel van Sam Smiths derde album. De langspeler die The Thrill Of It All uit 2017 opvolgt, zou normaal…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Great News

Great News is een groep uit Bergen, de thuisstad van onder meer Aurora & Kings of Convience. De band werd in maart…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Josef Salvat

Josef Salvat werd bekend dankzij zijn cover van “Diamonds“, dat bekende nummer van Rihanna. Daarna lukte het ook om met een eigen nummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.