Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Josef Salvat

12294813_937376902966299_4646940883387722933_n

Josef Salvat werd bekend dankzij zijn cover van “Diamonds“, dat bekende nummer van Rihanna. Daarna lukte het ook om met een eigen nummer een bescheiden hitje te scoren. “Open Season” werd toch op Dour uit volle borst meegezongen afgelopen zomer. Nu kondigt de Australiër eindelijk zijn debuutalbum aan. Dit gaat samen met een nieuwe single “Paradise” (nee geen cover van Coldplay). Echte fans konden dit nummer al enkele maanden geleden horen, maar dan in het Frans. “Paradise” kenmerkt de typische stijl van Josef, de opgewekte synths van Miike Snow, het toegankelijke melodietje van Ellie Goulding en een stem die aan Justin Timberlake doet denken. “Night Swim” komt uit op 19 februari en bevat alle hits, inclusief de cover.

Website /Facebook / Twitter / YouTube

 

18 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief