Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Paco Versailles – “Lilac Moon”

Onder de naam Paco Versailles maken gitarist Vahagni en producer Ryan Merchant zomerse deuntjes. Samen lanceerden zij een nieuw genre: dancemenco. Dat is een combinatie van dance en flamenco, met een pittige discoschwung. Dit nieuwe project zag het licht aan het begin van de zomer, en we hoorden al twee toffe singles sindsdien: debuutsingle Unwind en opvolger Shangri La. Vandaag lossen ze hun derde dancemenco-nummer.

Hoewel we fan waren van hun vorige werk, kan “Lilac Moon” ons niet bekoren. De grootste reden daarvoor is dat het bijna volledig hetzelfde klinkt als wat we al gehoord hebben. We wanen ons opnieuw op een terrasje met een koud glas rosé in de hand en de warme zon op ons gezicht – wat leuk is, maar na de derde keer ook wel verveelt. Het enige merkbare verschil is de taal; hier wordt er niet alleen Engels gezongen maar ook Spaans. Dat past perfect bij de fleurige sfeer, maar kan het nummer toch niet redden. Het is hoog tijd voor wat meer variatie: als Paco Versailles op deze manier doorgaat, zal dancemenco even snel verdwijnen als het tevoorschijn is gekomen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 september 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief