Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Paco Versailles – “Unwind”

Het is zomer en daar past natuurlijk ook zomerse muziek bij. Paco Versailles is een gloednieuw project tussen gitarist Vahagni en producer Ryan Merchant en samen maken ze zomerse popmuziek met een hoek af. Vooral producer Ryan Merchant heeft zijn strepen al verdiend met zijn andere groep Capital Cities, terwijl Vahagni voor velen nog een onontdekte parel is. Paco Versailles zou binnenkort nog met meer nieuwe muziek op de proppen komen. Als die zo go goed klinkt als hun debuutsingle “Unwind”, dan zeggen we daar geen neen tegen.

“Unwind” is een onvervalst zomers popdeuntje dat in geen enkele zomerplaylist zou mogen ontbreken. De vrolijke melodie zorgt voor een positieve noot en ook de drop is leuk. De gitaren klinken funky en verfrissend en ook de hoge kopstem van Vahagni doen zijn werk. Dat de twee geïnspireerd worden door Daft Punk en Air is duidelijk hoorbaar op “Unwind”, maar toch klinkt Paco Versailles heel eigen en niet als een rip-off van iets wat al bestaat. “Unwind” is een slimme popsong van twee topmuzikanten die duidelijk weten wat ze willen en nu zijn we al benieuwd of ze deze lijn verder kunnen trekken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 juli 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief