banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Love Fame Tragedy – “Pills”

Dat Matthew Murphy de frontman is van The Wombats, weet menig muziekliefhebber ongetwijfeld. Die band bracht vorig jaar met Beautiful People Will Ruin Your Life al hun vierde plaat uit, maar toch moest de man nog een ei kwijt. Gelukkig heeft Murphy sinds kort met Love Fame Tragedy een nieuw project, waarmee hij vrolijk zijn zin kan gaan. Hij bracht onlangs met “Backflip” en “Brand New Brain” nog twee veelbelovende singles uit en met “Pills” maakt hij vandaag zijn debuut-ep I Don’t Want To Play the Victim, But I’m Really Good At It compleet.

Waar die vorige singles allemaal nog redelijk in de indie-lijn van The Wombats lagen, klinkt “Pills” nu toch een stukje poppyer. De beats vliegen erop los en in de refreinen schiet Muprhy’s stem de hoogte in en komen er al snel een aantal effectjes bij kijken. Volgens de man zelf, werd het een fucked up versie van “Dancing On My Own” van Robyn en daar kunnen we hem op een manier wel ergens in begrijpen. De single op zich is zeker niet slecht, maar valt op de volledige ep een beetje uit de boot.

Facebook / Instagram / Twitter

 

 

1051 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KUZKO - "Pills"

Je weet het of je weet het nog niet, maar in Nederland zit er een geweldige lichting popbands aan te komen. Een…
AlbumsRecensies

Love Fame Tragedy - Wherever I Go, I Want To Leave (★★★½): Poppy evolutie

Een jaar geleden gingen de sociale media van The Wombats op zwart. Met ‘LOVE. FAME. TRAGEDY.’ verscheen er een enkele mysterieuze tweet…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Love Fame Tragedy - "Everything Affects Me Now"

We zijn hier bij Dansende Beren al een jaartje in de ban van Love Fame Tragedy; het solo-project van Matthew Murphy. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.