Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Love Fame Tragedy – “Pills”

Dat Matthew Murphy de frontman is van The Wombats, weet menig muziekliefhebber ongetwijfeld. Die band bracht vorig jaar met Beautiful People Will Ruin Your Life al hun vierde plaat uit, maar toch moest de man nog een ei kwijt. Gelukkig heeft Murphy sinds kort met Love Fame Tragedy een nieuw project, waarmee hij vrolijk zijn zin kan gaan. Hij bracht onlangs met “Backflip” en “Brand New Brain” nog twee veelbelovende singles uit en met “Pills” maakt hij vandaag zijn debuut-ep I Don’t Want To Play the Victim, But I’m Really Good At It compleet.

Waar die vorige singles allemaal nog redelijk in de indie-lijn van The Wombats lagen, klinkt “Pills” nu toch een stukje poppyer. De beats vliegen erop los en in de refreinen schiet Muprhy’s stem de hoogte in en komen er al snel een aantal effectjes bij kijken. Volgens de man zelf, werd het een fucked up versie van “Dancing On My Own” van Robyn en daar kunnen we hem op een manier wel ergens in begrijpen. De single op zich is zeker niet slecht, maar valt op de volledige ep een beetje uit de boot.

Facebook / Instagram / Twitter

 

 

1580 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Selah Sue - Persona (★★★★): Een glorieuze comeback

Het is een hele tijd stil geweest rondom Selah Sue, die met haar titeloze album uit 2011 en Reason uit 2015 uitgroeide…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selah Sue - "Pills"

Er was een tijd waarin Selah Sue alomtegenwoordig was in ons land. Die hype smoorde ze na een tijd echter zelf in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KUZKO - "Pills"

Je weet het of je weet het nog niet, maar in Nederland zit er een geweldige lichting popbands aan te komen. Een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.