Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alice Boman – “Wish We Had More Time”

Alice Boman brengt al sinds 2013 muziek uit, maar een volledig album is er nog niet van gekomen. Toch wist ze zichzelf al helemaal te bewijzen op twee ep’s en meerdere singlereleases, die elk in hun sereniteit en fragiliteit wisten te ontroeren. Haar muziek werd dan ook vaak gebruikt in films en series, waardoor ze toch een heleboel streams op Spotify verzamelde. Deze zomer bracht Boman al een single uit, dus een nieuwe ep of een eerste album lijkt onderweg.

“Wish We Had More Time” is een nummer voor denkers en dromers, die even alles rond zich willen vergeten en wegdwalen in de openbarende melodieën van Boman. Fans van Agnes Obel zullen ook van Boman’s muziek smullen en zullen een gelijkaardige muzikale opbouw herkennen. Het nummer leeft dankzij de hoopvolle, zachte sound die ervoor zorgt dat je automatisch je ogen sluit telkens je naar het nummer luistert. Een single zo mooi als een gedicht.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief