Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matt Wxsted – “Headlines”

Weinig Belgische hiphopartiesten die de afgelopen weken zoveel singles hebben uitgebracht als Ekerenaar Matt Wxsted. Deze strategie lijkt te werken, want zijn maandelijkse luisteraars zijn steevast gegroeid en de tendens is verder stijgend. De afgelopen maanden heeft hij steevast zitten verder werken aan nieuwe muziek en naar eigen zeggen is er nog heel wat meer materiaal klaar om de wereld in te lossen. Matt en zijn producer LZI FT werken momenteel ook nog steeds aan een eerste ep/mixtape van de RENEGADES, een hiphopgroep waar ook Rare Akuma in zit. Met “Headlines” stoomt Matt ons echter al klaar voor zijn passage op ons eigenste Dansende Beren Showcasefestival deze zaterdag.

We hebben het inmiddels al zo vaak zitten schrijven en doen het nog eens: Matt Wxsted is zowat het ruwste hiphopdiamant dat er momenteel in ons land zit. Op “Headlines” gaat Wxsted opnieuw een iets hardere emorap richting op en dat alweer met succes. De trapbeat van LZI FT wekt heel wat energie op, maar het zijn toch de flow en de rhymes die het nummer naar een volgende niveau tillen. De vocals werden in een industrieel jasje geheven en dat geeft “Headlines” een coole underground vibe. Binnenkort zou er nog eens een ep verschijnen en daar is “Headlines” een mooie voorbode van.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

17 september 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief