Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown – “Best Life”

Een spannende tijd is aangebroken voor Danny Brown fans; nog geen twee weken na de single “Dirty Laundry” krijgen we vandaag wederom een nieuwe single van de Amerikaanse rapper. Dit alles heeft natuurlijk te maken met de nakende release van zijn album uknowhatimsayin¿ op 4 oktober. Dit album zal bijdrages bevatten van andere toonaangevende artiesten als Run the Jewels, Blood Orange en JPEGMAFIA. Daarnaast verzorgt levende legende Q-Tip de productie.

Op “Best Life” lijken Danny Brown en Q-Tip nogmaals gemeenschappelijk terrein te vinden. De enorm soulvolle sample beweegt Danny Brown tot een van zijn meest toegankelijke songs in jaren. Nog steeds grimmig, maar bijna menselijk klinkend in vergelijking met zijn dikwijls hondsdolle uitspattingen. Q-Tip’s hand is overduidelijk in het warme en comfortabele karakter van deze single en laat zo zien dat Danny Brown tot van alles in staat is.

Laten we het aankomende album nog niet vroegtijdig de hemel in prijzen, maar wat klinken deze twee eerste singles heerlijk!

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

JPEGMAFIA & Danny Brown - SCARING THE HOES (★★★★½): Chronisch online en wonderlijk onuitstaanbaar

De zatte nonkel en het anarchistische neefje van de hiphopwereld kondigden een tijdje terug dit collaboratiealbum SCARING THE HOES aan en het…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Mount Kimbie - MK 3.5: Die Cuts | City Planning (★★★): Melancholie op de dansvloer

Het geduld van Mount Kimbie fans werd al enkele jaren op de proef gesteld. Nadat het duo drie jaar de tijd nam…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Mount Kimbie - "in your eyes" (feat. slowthai & Danny Brown), "a deities encore" (feat. Liv.e), "Q" & "Quartz"

Toen Mount Kimbie vorig jaar, na een lange stilte, weer eens van zich liet horen met “Black Stone” & “Blue Liquid”, beloofden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.