Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Big Spring – “Too Late”

Als je op zoek bent naar een alternatieve rockband met heerlijke riffs, veel fuzz en een eindresultaat dat zich geweldig goed leent tot grootse nekbewegingen, dan kan je die zoektocht hierbij stopzetten. Het viertal Big Spring heeft het namelijk allemaal achter de hand en daarmee brachten ze doorheen de jaren al heel wat singles en een ep uit. Vandaag releaseten de mannen uit Brighton een nieuwe single met “Too Late”, en voor een bijhorende albumaankondiging is het wat ons betreft nog niet te laat.  Voorlopig lijkt “Too Late” echter een zoveelste losse single.

Big Spring klinkt stevig, strak en sexy. Met een net niet verpletterende intro tonen de mannen zich meteen van hun meest grungy kant. We hebben geen idee hoe we nog aan de lokroep van de band zouden kunnen weerstaan, en dan hebben we het nog niet gehad over de verleidelijk rauwe zanglijnen. Met nog een noisy gitaaruitspatting tussendoor is het plaatje voor ons al compleet en dan zijn we nog geen anderhalve minuut ver. Gaandeweg wordt de song wel iets voorspelbaarder en voelen we dat ze het misschien beter een tikkeltje korter en krachtiger gehouden hadden. Maar langs de andere kant, wie wordt zo’n verdraaid sterke sound nu beu?

Website / Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief