Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiiara – “Bipolar”

Het was 2016 en de toen nog piepjonge Kiiara scoorde een wereldhit met “Gold“. Je weet wel, dat ene nummer zonder al te veel instrumenten en dat barst van de stemeffecten. Vanaf toen werd de carrière van de Amerikaanse Kiara Saulters gelanceerd. De naambekendheid van de jongedame kreeg een nog grotere boost toen niemand minder dan Linkin Park haar vroeg om mee te zingen op “Heavy“. De zangeres heeft er sindsdien een vaste fanbase aan gewonnen, maar lijkt toch een beetje van de radar verdwenen te zijn. Niets is minder waar, want Saulters brengt nu en dan nog eens een nummer uit en die mogen er wel zijn. Een debuutalbum is er nog altijd niet, maar samen met haar vorige single “Open My Mouth” zou “Bipolar” het tweede nummer moeten zijn van een aankomende plaat.

Dat het meisje van “Gold” intussen een volwassen vrouw is geworden, is ook duidelijk hoorbaar op haar nieuwste single. Haar muziek staat nog altijd niet bol van de instrumenten, maar met een piano en meer dan genoeg samples hoeft dat ook niet op “Bipolar”. De stemeffecten daarentegen zijn wel nog altijd van de partij. Met hier en daar een schreeuw op de achtergrond heeft Kiiara een vrolijk, maar toch donker nummer gemaakt, dat zo de tracktitel alle eer aandoet. Ook de teksten sluiten zich aan bij het thema, want de I hate you’s en I love you’s vliegen in het rond. Kiiara maakt nu dus volmaakte popmuziek, zoals zoveel andere artiesten dat doen. Niks nieuws onder de zon dus, maar we kunnen het wel smaken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

675 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiiara - "Numb" (feat. PVRIS & DeathbyRomy)

De Amerikaanse Kiiara mag haar lijstje van uiteenlopende samenwerkingen vandaag alweer uitbreiden. Nadat grote namen zoals Linkin Park, het dj-duo Dimitri Vegas…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiiara - "Never Let You"

De Amerikaanse zangeres Kiiara durft wel graag eens een muzikaal avontuur aan te gaan. Zo werkte ze al samen met een heel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiiara - "Messy"

Kiara Saulters aka Kiiara heeft in ons land al enkele hits op haar naam staan zonder een al te grote bekendheid te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.