Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pizzagirl – “dennis”

© Neelam Khan Vela

Van het maken van muziek in je slaapkamer tot het worden van een gevierde newcomer met honderduizenden streams, het is een parcours dat ook Pizzagirl aflegde. De uit Liverpool komende artiest heeft de laatste tijd wat vaker in zijn Beatzzeria doorgebracht en da resulteert zich nu dus in een eerste album. First Timer verschijnt op 11 oktober en zou wel eens zijn doorstart kunnen beteken. Later dit jaar trekt de Brit op een kleine, maar fijne Europese tour die helaas niet halt houdt in België. Vannacht loste Pizzagirl met “dennis” een derde stukje van zijn debuutplaat First Timer.

Pas sinds 2018 brengt Pizzagirl zijn muziek uit, maar dat hij al een aardige ontwikkeling heeft doorgemaakt, hoor je aan de fijne sound. De DIY-vibe is iets minder hoorbaar, maar eighties invloeden zijn nog wel duidelijk hoorbaar. De melodie is netjes uitgekiemd en weet vooral met de gitaar voor de nodige variatie te zorgen. “dennis” heeft bovendien een zeer catchy refrein dat al snel blijft hangen en veel levensvreugde verspreidt. Hopelijk zullen er op First Timer nog meer nummers à la “dennis” zijn, want dan zien we het helemaal goed komen met de verdere opmars van Pizzagirl.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1917 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singles

Voorbeschouwing Sound Track 2021 – Selectierondes 08/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. De wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pizzagirl - "body part"

Pizzagirl is een opkomende DIY-artiest die met zijn 80’s geïnspireerde popmuziek heel wat nostalgici in zijn ban heeft kunnen trekken. Hij schrijft,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pizzagirl - "gymnasium"

De uit Liverpool komende Liam Brown is momenteel goed op weg om een nieuwe hype te worden met zijn éénmansproject Pizzagirl. Zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.