Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Sonic City 2019 rondt line-up af met o.a. Thurston Moore

© CPU – Christophe Brysse

Met Shame, Fontaines D.C. en Deerhunter wist Sonic City al een heel goeie line-up voor te leggen, maar vandaag werd hij nog dat tikkeltje beter. Met twaalf extra namen kan hij nu als compleet beschouwd worden en kunnen we met zekerheid zeggen dat je op 8, 9 en 10 november in Kortrijk moet zijn. Komen er bij op zaterdag: Thurston Moore met zijn Thurston Moore Group, Holly HerndonGroup Listening, Ed Dowie, Mannequin Pussy, Hatis Noit en Mazz. Op zondag krijgen we dan weer Jssy, Jerkcurb, Scalping, Tony Njoku en Velvet Negroni. Zowel bekend als minder bekend volk dus en met Thurston Moore zelfs een ex-curator. Sonic City haalt duidelijk alles uit de kast om dit jaar onvergetelijk te worden.

Tickets zijn nog steeds te koop via volgende link.

4 september 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief