Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Griff – “Didn’t Break It Enough”

Een paar maanden geleden maakten we kennis met een nieuw popfenomeen in wording. Met Griff werd er in Groot-Brittanië een nieuwe project geboren, dat alles heeft om het te maken. Haar debuutsingle “Mirror Talk” werd ondertussen al goed onthaald en op haar nieuwste werk gaat de jongedame verder op dat elan. Net als op haar debuut staat de zang centraal en die mag er ook deze keer zijn, want de cijfers liegen er niet om. Op nog maar een paar dagen tijd heeft de jonge Britse al 100.000 streams op Spotify bereikt.

Het mag wel eens dat tikkeltje meer zijn, moet Griff gedacht hebben. Ook nu is het de stem die centraal staat, maar toch krijgen we al een beetje meer instrumenten te horen dan op “Mirror Talk” Het nummer bevat een hoop percussie en samples, die opbouwen naar de refreinen waarin de zangeres met de nodige effecten de tracktitel zingt. “Didn’t Break It Enough” bevat alles om grijsgedraaid te gaan worden op de radio en daar zitten de makkelijke lyrics en aanstekelijke melodieën voor iets tussen. Griff is al bij al dus goed uit de startblokken geschoten en zal het volgens ons nog ver gaan schoppen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1308 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Dua Lipa @ Sportpaleis: Langverwachte komst van female alpha

Dua Lipa is al enkele jaren de naam op de lippen van elke popfan. De Britse zangeres wist met de nummers op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid & Bring Me The Horizon - "Bad Life"

Verrassende samenwerkingen zijn van alle tijden, maar bij sommige aankondigingen moeten ook wij twee keer kijken om het te geloven. Wie had…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Griff & Sigrid - "Head on Fire"

Ondanks dat Sigrid uit Noorwegen komt, heeft ze bijzonder veel gemeen met de Britse Griff. Beide popzangeressen zijn gigantisch populair in het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.