Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single grandson – “Oh No!!!”

© CPU – Maxim Meyer-Horn

grandson mag dan wel een heel onopvallende artiestenaam zijn, gelukkig weet hij wel met zijn muziek in de aandacht te komen. Door velen wordt de Amerikaan bestempeld als de toekomst van de rockmuziek en dat zonder zelf een gitaar in de hand te nemen. Dat doet zijn band wel en dat zoiets live furieus overkomt, konden we in mei al merken tijdens zijn passage in ons land. De Canadees-Amerikaan gebruikt zijn groot platform (meer dan drie miljoen maandelijkse luisteraars) om de onstabiele politieke situatie, de wapenwet en mentale gezondheid aan te kaarten en dat met succes. Binnenkort verschijnt Modern Tragedy Vol. 3 en daar wordt nu al rijkelijk naar uit gekeken. Nu is er vooreerst met “Oh No!!!” een nieuwe rockanthem over een man die zijn slechte toestand niet kan ontlopen.

Gitaren en vettige drops, het is iets dat in het wereldje van grandson zonder problemen samenpassen. Dat trucje haalt hij op “Oh No!!!” natuurlijk ook nog eens boven en met succes! Na een eerste strofe en een bridge, krijgen we een vurig refrein waarin de gitaren gieren en trappy-bassen ons om de oren vliegen. De bombast is natuurlijk een aandachtstrekker, maar wie eens luistert naar wat grandson opnieuw te zeggen heeft, zal beloond worden. In de lyrics horen we weer diepgang en bezorgdheid over de huidige situatie en die weet hij ook weer over te brengen. grandson is het rastalent dat de rockmuziek nodig heeft om het genre ook bij het mainstream publiek levendig te houden.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1478 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop vult affiche aan met Greta Van Fleet, De Staat, Kacey Musgraves en 25 anderen

Pinkpop maakte vandaag 28 nieuwe namen bekend, die in 2022 naar Landgraaf zullen trekken voor de langverwachte terugkeer van het Nederlandse festival….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Wet Leg - "Too Late Now" & "Oh No"

Wet Leg moet zowat de grootste indie-hype van 2021 zijn. Het Britse duo heeft nog maar twee nummers op de teller, maar…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Xiu Xiu - OH NO (★★★½): Duetten die het geloof in de mensheid redden

Al sinds het begin van deze eeuw bekatapulteert Jamie Stewart ons met zijn kopzorgen verpakt in drumcomputers en door gitaarpedalen gestuurde goedkope…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.