Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Cappy Franti – “Mind Elevation”

Boodschappen uitdragen over verdraagzaamheid, liefde en het onderhouden van moeder aarde onder begeleiding van aanstekelijke muziek, het lijkt in de familie te zitten bij de Franti’s. Cappy treedt in de voetsporen van zijn vader Michael Franti met debuutsingle “Mind Elevation”. De inspirerende factor is overduidelijk aanwezig en ook de vibe is gelijkaardig, maar iets rauwer en meer hiphopgericht – zoals Michael het in zijn beginjaren aangepakt zou hebben, dus. Waar deze single precies het begin van is, is nog niet geweten.

Op een tamelijk onderkoelde manier legt Cappy zijn raps neer, maar de teksten daarentegen worden geschraagd door een zeker eenheidsgevoel. “Mind Elevation” doet aanspraak op onze morele verantwoordelijkheid en schudt ons prompt wakker. Gelukkig doet de jonge Franti dat niet op een belerende manier, maar met behulp van enkele catchy factoren. Er steekt een goeie opbouw in het hiphopnummer en met een simpel, maar doeltreffend refrein zal niet enkel de melodie, maar ook de boodschap met gemak blijven kleven.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief