Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zola Courtney – “Nothing To Lose”

Zola Courtney is een Britse singer-songwriter die meer en meer aandacht weet te trekken met haar soulvolle stem. Zola dropte eerder al enkele nummers op SoundCloud en IGTV, maar vandaag werd haar allereerste officiële release de wereld ingestuurd. Het neemt plots vaart voor Courtney, want “Nothing To Lose” is ook ineens de eerste single van haar aankomende ep, die nog voor dit jaar gepland staat. De Britse laat er duidelijk geen gras over groeien en neemt een toegankelijke, maar groovy start.

“Nothing To Lose” is het bewijs dat je niet meer nodig hebt dan een sterke productie achter een mooie stem om een potentieel hitje te kunnen binnenrijven. Het is een groovy, soulvol nummertje geworden dat zwemt in de leuke instrumentale toevoegingen. Alle mogelijke effectjes werden van onder het stof gehaald om de single mee op te fleuren en de vrolijkheidsgraad de hoogte in te laten schieten. Maar het aantrekkelijkst van al blijft toch onmiskenbaar Zola’s stem en dan vooral wanneer ze de diepte opzoekt. Het eindresultaat is een radiovriendelijk feelgood-nummer, met voldoende eigenheid om wel degelijk een verschil te kunnen maken. We zijn benieuwd wat Courtneys volgende singles allemaal te bieden zullen hebben.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zola Courtney - "Unthinkable"

De allereerste single van de Britse singer-songwriter Zola Courtney is alweer vier jaar oud. Na “Nothing To Lose”, passeerden er een handvol…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.