Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aitch ft. Ziezie – “Buss Down”

Niet Stormzy of Skepta zijn momenteel de populairste rappers van het Brexit-land, wel ene Aitch uit Manchester. Voor velen in ons land nog een nobele onbekende, maar aan de andere kant van het kanaal is hij net een van de sensaties van het moment. Zijn tour verkocht in een mum van tijd uit, op Reading & Leeds speelde hij voor een uitpuilende tent en met zijn vorige single “Taste (Make It Shake)” stormde hij de top vijf van de single charts binnen. Op vrijdag brengt hij zijn nieuwe project AitcH20 uit en dat hij grote ambities heeft, liet hij al herhaaldelijks vallen in een interview. Aitch is vastberaden om de grootste artiest op aarde te worden, al twijfelen we of dat wel kan lukken ook al is “Buss Down” geen mis nummer.

Aitch is een man die van veel markten thuis is en op vlak van beats heel divers uit de hoek weet te komen. Op “Buss Down” opteert de twintiger nu voor een heel toegankelijke sound en dat klinkt beter dan het zou vermoeden. Ziezie zorgt met zijn zoete stem voor de perfecte afwisseling met de scherpe en niet altijd kindvriendelijke tong van Aitch. “Buss Down” is daarbovenop een nummer dat omwille van zijn simpel refrein snel blijft hangen en heel wat vrolijkheid verspreidt. Aitch mikt hoog en dat merk je met “Buss Down”, want het nummer heeft heel wat hitpotentieel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2060 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 2): Kokend bloed

De tweede dag van Pukkelpop stond volledig in het teken van Billie Eilish als headliner op de Main Stage. De zangeres blijft…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 1): King Kendrick heerst

Gisteren vond de eerste dag ROLLING LOUD Rotterdam plaats sinds het WOO HAH vermoord heeft, dat vorig jaar zijn laatste levensjaar kende….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Brihang, Fatima Yamaha, Wunderhorse en meer voor Pukkelpop 2023

De festivalzomer komt elke dag een beetje dichterbij en steeds meer festivals zijn hun line-up uit de doeken aan het doen. Pukkelpop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.