Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aitch – “Taste (Make It Shake)”

Groot-Brittanië maakt net kennis met het fenomeen Aitch en ook de rest van Europa is al in het vizier van de opkomende Brit. De uit Manchester komende rapper is nog maar achttien, maar hij is nu al goed op weg om de nieuwe held van het grimewereldje te worden. Echt populair werd Aitch pas in het voorjaar van 2019 en ondertussen heeft hij al meer dan twee miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. Het gaat dus uitstekend voor Aitch en met elke nieuwe release lijkt het wel nog harder te gaan. Donderdag kwam zijn nieuwe single “Taste (Make It Shake)” uit en de videoclip zit nu al bijna aan een miljoen views.

“Taste (Make It Shake)” is niet meteen het beste nummer van Aitch, maar waarom iedereen hyped is rond hem, wordt wel al snel duidelijk. Een strakke flow en zijn kenmerkende Britse tongval weten alvast indruk te maken. Aitch heeft nu ook niet meteen een opvallend uiterlijk, maar hij is wel in het bezit van een vlijmscherpe pen waarop heel wat rappers jaloers zullen zijn. De instrumental had desondanks wat meer afwisseling kunnen gebruiken en zo had “Taste (Make It Shake)” echt een kanjer kunnen worden. De ster van Aitch is verder rijzende en het zou ons niet verbazen als ook België binnenkort overstag zal gaan.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 2): Kokend bloed

De tweede dag van Pukkelpop stond volledig in het teken van Billie Eilish als headliner op de Main Stage. De zangeres blijft…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 1): King Kendrick heerst

Gisteren vond de eerste dag ROLLING LOUD Rotterdam plaats sinds het WOO HAH vermoord heeft, dat vorig jaar zijn laatste levensjaar kende….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Brihang, Fatima Yamaha, Wunderhorse en meer voor Pukkelpop 2023

De festivalzomer komt elke dag een beetje dichterbij en steeds meer festivals zijn hun line-up uit de doeken aan het doen. Pukkelpop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.