Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alphabeat – “I Don’t Know What’s Cool Anymore”

Alphabeat is eindelijk helemaal terug. Na “Shadows” enkele maanden geleden is er in aanloop naar het nieuwe album I Don’t Know What’s Cool Anymore een tweede single voorhanden. Daarmee moeten Stine Bramsen en haar kornuiten opnieuw uit de anonimiteit treden, ook buiten de eigen landsgrenzen. De band uit Silkeborg was er een zestal jaar uit, en hun grootste successen dateren al van een decennium geleden.

Als het een referentie kan zijn: voor grote hit “Fascination” had Alphabeat met “10.000 Nights” ook al een flinke hit in eigen land te pakken, die in West-Europa minder bekend is geworden. Misschien kan dat ook deze keer gebeuren, want “I Don’t Know What’s Cool Anymore” klinkt alvast vrij internationaal, zonder de typische Alphabeat-sound te verliezen. De samenzang tussen Bramsen en Anders SG blijft aanstekelijk, de deuntjes blijven Scandinavisch. Ook na enkele jaren afwezigheid weten ze bij Alphabeat duidelijk wél nog wat cool is.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Volbeat – "Wait a Minute My Girl" & "Dagen Før"

‘Twee voor de prijs van één’ moeten ze gedacht hebben bij de Denen van Volbeat. Met “Wait a Minute My Girl” en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JUNG – “Polar Bears”

Waar zijn alle ijsberen en pinguïns heen? En de tijgers? In tijden van hittegolven een liedje over klimaatopwarming zingen en het toch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.